Venkovní posilovna prošla zátěžovým testem

8. 4. 2015  |  aktualizováno 8. 4. 2015

Venkovní posilovna v Kralupech nad Vltavou již začíná plnit svůj účel. I přes chladnější počasí se nacházejí tací, kteří neodolají a vyrazí procvičit svá těla na nově vystavěné workoutové hřiště. Mezi ně se řadí i lidé z kralupské Seberevolty. Ta byla založena jako součást organizace Seberevolta o.p.s. v září roku 2014. Sdružuje lidi se zájmem o pohyb, zdravý životní styl a posílení morálky ve společnosti. Otevřenou náruč zde najdou všichni, kteří mají chuť na sobě pracovat a pozitivně ovlivňovat své okolí.

Mezi hlavní aktivity, které stmelují členskou základnu, se řadí tréninky Street Workoutu, tedy cvičení s vlastní vahou. K tomu je ideální právě takové hřiště, které nechalo Město Kralupy vystavět vedle plaveckého bazénu. Proběhlo zde již několik tréninků, na kterých bylo hřiště důkladně prověřeno.

Hřiště nabízí mnoho příležitostí, jak rozvíjet kreativitu a zkoumat možnosti svého pohybového aparátu. Konstrukce je sestavena tak, že otevírá tvořivému cvičení dveře dokořán a nabízí rozsáhlou škálu cviků pro komplexní rozvoj celého těla.

Zacvičit si může přijít každý. Cvičení je upravitelné pro všechny úrovně cvičenců. Začátečníci, kteří o cvičení ještě příliš nezavadili, se tedy nemusí bát, že nebudou ostatním stačit. Pokročilí sportovci naopak dostanou možnost dát si pořádně do těla. Na trénincích se nikdo nepovyšuje nad ostatní. Ti zkušenější předávají své znalosti nováčkům, kteří je naopak učí pokoře a připomínají jim jejich těžké začátky.

Kouzlo Street Workoutu spočívá hlavně v jeho dostupnosti. Využít jeho kladů může každý v jakékoliv finanční situaci. Manipulovat své tělo v prostoru nás nic nestojí a odpadá tedy nutnost kupovat drahé permanentky do posiloven. To je také jeden z důvodů, proč je pro Seberevoltu tato aktivita ideální. Maže všechny sociální rozdíly a spojuje lidi u zdraví prospěšné činnosti na čerstvém vzduchu. Vytváří také alternativu pro mladé, kteří se snaží začlenit a často končí u pochybných skupin trávících čas negativním způsobem. Přidat se může každý.

Více informací o Seberevoltě Kralupy nad Vltavou naleznete na adrese www.growthoriented.cz/seberevolta-kralupy.

Následující: Venkovní fitness tělocvična pomůže zvýšit fyzickou zdatnost v různém věku

Proč si nás vybrat

• 1500 realizací
    Ověřené realizace spokojených zákazníků nás řadí mezi žádané dodavatele.
  • Zkušenosti
    Poradíme Vám, jak vytvořit fitness a street workout, kam se lidé budou rádi vracet.
  • Vše skladem
    Všechny posilovací stroje dostupné skladem. Dnes objednáte, zítra dodáme.

Chcete vlastní fitpark?

Rádi vám zodpovíme vaše dotazy. Vypracujeme nezávaznou kalkulaci a projekt.

Zadat poptávku

Tato otázka slouží k ověření, zda nejste spamovací robot.