Ochrana osobních údajů:

Společnost COLMEX s.r.o. prohlašuje, že Vámi poskytnutá osobní data nebudou předána ke zpracování třetí straně a budou zabezpečena proti přístupu neoprávněných subjektů. K Vašim osobním údajům má ve společnosti COLMEX s.r.o., přístup omezený okruh pověřených osob.

Účely schromažďování osobních údajů

S vašimi osobními údaji bude nakládáno pouze způsobem odpovídajícím příslušným ustanovením zák. č. 101/2000 sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a výhradně za účelem zpracování nabídek poptaných produktů a služeb.

Souhlas s využitím osobních údajů

Poskytnutím osobních údajů vyslovuje poskytovatel, subjekt údajů, souhlas se zpracováním těchto údajů správci údajů - společnosti COLMEX s.r.o., se sídlem Kubelíkova 1224/42, 130 00 Praha 3, a s jejich využitím pro účely zasílání obchodních informací a nabídek, a to formou e-mailové zprávy a/nebo poštou a týkajících se služeb a produktů společnosti COLMEX s.r.o..

Poučení

Udělený souhlas je možné kdykoliv odvolat.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
 
I. Obsah a účel dokumentu

1. V tomto dokumentu jsou obsaženy informace týkající se ochrany osobních údajů poskytnutých návštěvníky webových stránek www.colmex.cz, našimi klienty a zájemci o naše služby a produkty. 

2. Účelem tohoto dokumentu je seznámit vás (subjekty údajů) s vašimi právy a poskytnout srozumitelné informace o tom, jak bude s osobními údaji nakládáno. 

3. Vážíme si Vaší důvěry, se kterou nám své osobní údaje poskytujete, a proto již nyní postupujeme při zpracování osobních údajů nejen podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ale nakládání s osobními údaji přizpůsobujeme i Nařízení (EU) 2016/679, tj. obecnému nařízení o ochraně osobních údajů, které vstoupí v účinnost 25.5.2018 a je všeobecně známé pod zkratkou GDPR. Kliknutím na číslo nařízení v předchozí větě se dostane přímo na text tohoto předpisu a najdete tam i přesná znění právních ustanovení, na které v tomto textu níže odkazujeme. 

4. Obsah, který na vás v tomto dokumentu čeká: I. Obsah a účel dokumentu II. Správce osobních údajů – kdo jsme a jak nás můžete kontaktovat? III. Jaké osobní údaje zpracováváme a jak je získáváme? IV. K jakým účelům osobní údaje zpracováváme, po jakou dobu a co nás k tomu opravňuje? V. Zpřístupnění osobních údajů jiným osobám VI. Informace o vašich právech v oblasti ochrany osobních údajů VII. Další důležité informace pro uplatnění vašich práv __________________________________________________________________________
 
II. Správce osobních údajů – kdo jsme a jak nás můžete kontaktovat?  Colmex s.r.o., IČ: 29037221, se sídlem Kubelíkova 1224/42, 130 00 Praha 3, (dále jen „Správce“) Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 161816.kontaktní e-mail: info@colmex.cz, kontaktní telefon: +420 773 666 066, naše webové stránky: www.colmex.cz
 
III. Jaké osobní údaje zpracováváme a jak je získáváme?  Zpracováváme údaje, které nám sami poskytnete. V konkrétních případech může jít zejména o poskytnutí údajů vyplněním některého z formulářů na webových stránkách, uvedením údajů do zřízeného uživatelského účtu na našem webu, poskytnutí údajů při přípravě smluv a souvisejících dokumentů a v souvislosti s realizací smluv (tj. v souvislosti s dodáním zboží, poskytnutím služeb), při osobním kontaktu, telefonicky, písemně, mailem nebo jinými komunikačními prostředky (sms zprávy, zprávy v aplikacích typu skype, FB messenger).  Zpracováváme i údaje, které sami zveřejníte na internetu a zejména na sociálních sítích (např. Facebook, Instagram, Linkedin) a údaje z veřejných rejstříků (zejména pro uvedení či kontrolu vašich identifikačních údajů do smluv). 
Pokud pro zpracování některých osobních údajů pro konkrétní účely zpracování musíme mít váš souhlas, pak takové údaje k danému účelu zpracováváme jen s vaším souhlasem.  Údaje nám poskytujete zásadně dobrovolně, jen v některých případech bychom vám bez poskytnutí údajů nebyli schopni dodat objednané zboží (např. pokud jej máme dodat na konkrétní adresu a tu byste neuvedli) anebo poskytnout službu (např. pro poradenství jsou určité vstupní údaje nezbytné), na to vás vždy předem upozorníme. Povinně nám údaje poskytujete pouze v případech, kdy tak přímo ukládá zákon.  Osobní údaje mohou spadat do kategorie „běžných osobních údajů“ anebo může jít o zvláštní kategorie údajů, tj. citlivé údaje, kdy pro jejich zpracování právní předpisy stanoví přísnější podmínky. Běžné osobní údaje, které zpracováváme: Jméno, příjmení, titul, adresa, název společnosti, pracovní pozice u společnosti, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mail, informace o objednaném zboží a službách, informace o tom, jaké zboží jste si od nás koupili, informace o tom, jaké služby jsme vám poskytli. Fotografie z našich živých setkání, kterých jste se zúčastnili, videozáznamy z těchto akcí.  IV. K jakým účelům osobní údaje zpracováváme, po jakou dobu a co nás k tomu opravňuje? a. Zpracování osobních údajů pro splnění povinností z účetních, daňových a dalších právních předpisů Abychom dostáli povinnostem vyplývajícím z platných právních předpisů, zejména v oblasti účetnictví, daňového práva a archivnictví zpracováváme tyto údaje:  Jméno, příjmení, titul, adresa, název společnosti, pracovní pozice u společnosti, IČ, DIČ, telefonní číslo, e-mail, informace o objednaném zboží a službách
 
Doba, po kterou jsou údaje zpracovávány, je stanovena přímo příslušnými právními předpisy, které nám povinnost jejich zpracování ukládají.  b. Zpracování osobních údajů pro účely oprávněných zájmů našich nebo třetí osoby Oprávněný zájem může pokrývat celou řadu situací. Proto vás informujeme o oprávněných zájmech, pro které osobní údaje zpracováváme: Oprávněným zájmem je ochrana a prokázání našich práv a právních nároků, zejména z uzavřených smluv anebo způsobené újmy. Pro tyto účely zpracováváme osobní údaje po dobu 4 let po ukončení smluvní spolupráce nebo našeho posledního kontaktu, pokud k uzavření smlouvy nedošlo. Tato lhůta je stanovena vzhledem k promlčecím lhůtám nároků se zohledněním toho, že se o případném u soudu uplatněném nároku nemusíme dozvědět hned v okamžiku jeho uplatnění druhou stranou. Pro tyto účely jsou uchovávány údaje ze smluv a naší vzájemné komunikace. Oprávněným zájmem je dále přímý marketing. Pro zasílání obchodních sdělení budeme zpracovávat tyto osobní údaje našich klientů: název společnosti, jméno, emailová adresa, pracovní pozice u společnosti telefon, IČ, DIČ. Zasílání obchodních sdělení na váš mail můžete vždy jednoduchým způsobem ukončit kliknutím na odkaz v mailu uvedený. Pokud bychom pro zaslání naší nabídky nebo informací o novinkách používali klasickou tištěnou formu nebo telefonní hovor nebo některou z komunikačních aplikací typu skype, messenger, i zde budeme respektovat, pokud nám dáte vědět, že si další kontakt nepřejete. 
c. Zpracování osobních údajů na základě vašeho souhlasu Pokud nám udělíte svůj souhlas, budeme zpracovávat vaše osobní údaje pro účel k zasílání nabídky našich služeb/produktů. Souhlas se vztahuje i na možnost zveřejnění informací o účasti nebo výhře v soutěži, které pořádáme, použití pořízených fotografií či videozáznamů pro naše marketingové účely či reference. Váš souhlas budeme k tomuto zpracování potřebovat v případě, že nejste našim klientem. Před tím, než nám váš souhlas udělíte, budeme vás informovat o tom, jakých údajů a k jakému konkrétnímu účelu zpracování se bude souhlas vztahovat. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat. Pokud ovšem některé vaše osobní údaje zpracováváme i na základě jiného právního titulu (viz pod písmeny A až C výše), budeme pro tyto účely osobní údaje zpracovávat i po odvolání vašeho souhlasu, protože k takovým konkrétním účelům souhlas nutný není.
 
V. Zpřístupnění osobních údajů jiným osobám Se zajištěním některých našich smluvních nebo zákonných povinností nám pomáhají další osoby, které jsou v pozici zpracovatelů. Zejména se jedná o spolupracující účetní, advokátní kancelář(e), poskytovatele datových úložišť, softwarových aplikací a reklamních agentury. Se zpracovateli máme uzavřené písemné smlouvy, ve kterých je sjednáno plnění povinností v oblasti ochrany osobních údajů, aby vaše údaje zůstaly v bezpečí.  Osobní údaje budou zpřístupněny i příslušným správním orgánům, pokud nám takovou povinnost ukládá zákon (tj. zejména v případě provádění kontroly, při které je daný orgán oprávněn předložení osobních údajů vyžadovat).
 
VI. Informace o dalších vašich právech v oblasti ochrany osobních údajů A. Právo na přístup k osobním údajům  Jde o právo na potvrzení, zda zpracováváme vaše osobní údaje a pokud ano, pak na přístup k těmto údajům a informacím o jejich zpracování.  B. Právo na opravu osobních údajů Jde o právo na to, abychom bez zbytečného odkladu opravili nepřesné osobní údaje, které se vás týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení (ve kterém uvedete údaje úplné). C. Právo na výmaz osobních údajů (právo „být zapomenut“) V případech stanovených zákonem nebo GDPR máte právo požadovat, abychom bez zbytečného odkladu vymazali vaše osobní údaje (v GDPR jsou důvody uvedené v čl. 17, včetně uvedení výjimek, kdy se výmaz neprovede). D. Právo na omezení zpracování V případech stanovených v čl. 18 GDPR máte právo požadovat, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů. E. Právo na přenositelnost údajů Za podmínek stanovených v čl. 20 GDPR máte právo získat své osobní údaje a předat je jinému správci. Je-li to technicky proveditelné, máte právo požadovat přímo předání jinému správci.  F. Právo vznést námitku
V případech, kdy osobní údaje zpracováváme pro účely oprávněných zájmů, máte právo vznést námitku proti takovému zpracování a pak nadále nebudeme údaje zpracovávat, pokud náš oprávněný zájem nebude převažovat nad vašimi zájmy nebo právy a svobodami. Pokud je oprávněným zájmem přímý marketing, pak má vznesení námitky vždy za následek ukončení dalšího zpracování pro účely přímého marketingu. G. Právo podat stížnost u dozorového úřadu Pokud se domníváte, že dochází k porušování vašich práv v oblasti ochrany osobních údajů, máte právo podat stížnost k Úřadu na ochranu osobních údajů. Bližší informace o úřadu i ochraně osobních údajů naleznete přímo na stránkách úřadu www.uoou.cz 
 
VII. Další důležité informace pro uplatnění vašich práv V případě, že budete mít další dotazy ke zpracování vašich osobních údajů u nás, můžete nás kontaktovat na e-mailu info@colmex.cz Zprávou na tento mail nebo zasláním písemného požadavku na naši adresu uvedenou v úvodní části tohoto dokumentu, můžete také přímo uplatnit vaše práva, o kterých píšeme v článku VI. Jen si dovolujeme upozornit, že pro účely ověření toho, že požadavek je uplatněn opravdu přímo vámi, vás můžeme poté ještě kontaktovat a totožnost a požadavek si přiměřeným způsobem ověřit. Totéž platí i pro případnou telefonickou a obdobnou komunikaci. Aktuální znění tohoto dokumentu naleznete vždy na stránkách www.colmex.cz/onas/ ochrana-osobnich-udaju. Toto znění je účinné od 25.5. 2018.
 
 




Proč si nás vybrat

  • 1500 realizací
    Ověřené realizace spokojených zákazníků nás řadí mezi žádané dodavatele.
  • Zkušenosti
    Poradíme Vám, jak vytvořit fitness a street workout, kam se lidé budou rádi vracet.
  • Vše skladem
    Všechny posilovací stroje dostupné skladem. Dnes objednáte, zítra dodáme.


Chcete vlastní fitpark?

Rádi vám zodpovíme vaše dotazy. Vypracujeme nezávaznou kalkulaci a projekt.

Zadat poptávku




Tato otázka slouží k ověření, zda nejste spamovací robot.